Vrijwilligers gezocht voor dierenparkje in Maasdam

863

MAASDAM – Voor het nieuwe jaar is de gemeente Binnenmaas op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om zich een half uurtje per maand in te zetten voor het dierenparkje in Maasdam (aan het Maaslaantje).

De werkzaamheden bestaan uit het voeren van de dieren en het aanvegen van het terrein/de dierenverblijven (vóór 9.30 uur). Het kost dus niet veel tijd, maar u helpt er wel de bezoekers en andere vrijwilligers enorm mee. Het dierenparkje heeft onder andere herten, geiten, schapen, kippen en konijnen.

Heeft u tijd om zich als vrijwilliger in te zetten? Meld u dan aan via e-mail [email protected] of via tel. 0186 – 606 180.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.