Joop Musterd aan de slag als nieuwe trainer van v.v. Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

3_46gvh02a5fStrijen – Op zaterdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie is door voorzitter Hans van der Kellen bekend gemaakt dat Joop Musterd in ieder geval voor de rest van dit seizoen hoofdtrainer zal zijn van de v.v. Strijen.

Ricardo Laurens zal als spitsentrainer/ assistent aan de technische staf toegevoegd worden .
Het is de bedoeling om de komende maanden met elkaar te bezien of we voor een langere periode met elkaar samen kunnen gaan werken . Deze intentie is op dit moment aanwezig.

De eerste opdracht zal zijn om Strijen 1 weer aan het voetballen te krijgen en om het lopende seizoen zo optimaal mogelijk af te sluiten .Daarnaast zal de basis voor het komende seizoen gelegd gaan worden .
Uitgangspunten hierbij zijn het nastreven van een zo optimaal mogelijke doelstelling en het tot stand brengen van een duidelijk Strijens gezicht.

Ook zal nadrukkelijk aandacht besteed worden aan de inpassing in de A en B selectie van 18 A spelers die het komende seizoen doorstromen naar de senioren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren