Ontwikkeling leegstaande kavels Wilhelminastraat Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-6MIJNSHEERENLAND – Na enkele jaren wordt één leegstaande kavel aan de Wilhelminastraat (nr. 28) in Mijnsheerenland ingevuld. Deze braakliggende locatie werd door de inwoners van Mijnsheerenland ook wel ‘de rotte kies’ genoemd. De ontwikkelaar Moervast Transformations B.V. heeft eind 2014 de kavel verkocht aan ’t Jachthuis Ontwikkeling B.V. 

Op de kavel worden twee twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd, waarvan er reeds één is verkocht. Voor de ontwikkeling van dit plan is afwijking van het geldende bestemmingsplan nodig. Vanaf 23 februari 2015 ligt het ontwerpbesluit (om af te wijken van het bestemmingsplan) met bijbehorende stukken voor een periode van zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Belanghebbenden worden tijdens de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas. Als er geen zienswijzen worden ingediend, kan de gevraagde omgevingsvergunning naar verwachting aan het begin van het tweede kwartaal 2015 worden verleend.

Ook het naastgelegen perceel (Wilhelminastraat 22-24) van Vorm Ontwikkeling B.V. is recent in de verkoop gegaan.

Voor meer informatie kunt u kijken op mijnsheerenland.vormcollectief.nu.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren