Man met slok op in Oud-Beijerland mag auto inleveren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-BeijerlandZondag 22 februari omstreeks 03.40 uur kreeg de Politie een melding dat er een auto in Oud-Beijerland een lichtmast had geveld.

Ter plaatse bleek dat de man met zijn auto was vertrokken van de Buitenhavenstraat en daar tegen een gebouw was gereden. De man zag echter kans om verder te rijden.Op de Burgemeester Diepenhorstsingel reed hij een op de middenberm geplaatst verkeersbord uit de grond. Ook nu wist hij nog verder te rijden, maar reed verderop ruim over het gras.

Op de Jan van der Heijdenstraat reed hij tegen een boompje dat in de berm stond, maar ook nu wist hij nog verder te rijden. Uiteindelijk reed hij dus verderop een lichtmast uit de grond, reed iets door en velde nog een boom.

image

image

De man ging mee naar bureau en de auto waarin hij reed, werd inbeslaggenomen.Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het in gevaar brengen van het overige verkeer (artikel 8 en 5 van de Wegenverkeerswet). Ook wordt er bij het CBR een onderzoek (geschiktheid/bekwaamheid) aangemeld.

Fotos en tekst Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren