Wethouders gemeente Binnenmaas en Cromstrijen huldigen marathonschaatsers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imagePuttershoek – Dinsdagmiddag 24 februari huldigden trotse wethouders Arie Mol (Binnenmaas) en Pieter Paans (Cromstrijen) twee Nederlands Kampioenen marathonschaatsen. Kayo Vos uit Puttershoek en Olav Kooij uit Numansdorp eindigden afgelopen weekend op het hoogste podium tijdens de Nederlandse Kampioenschappen marathon voor de jeugd.

Kayo en Olav werden samen met familie en vrienden feestelijk ontvangen in het clubgebouw van IJs- en skeelerclub Hoeksewaard in Puttershoek. Hier werden de jongens toegesproken door beide wethouders waarna zij een mooie bos bloemen en een cadeaubon in ontvangst mochten nemen.

Afgelopen weekend waren vanuit het hele land de beste schaatsers afgereisd naar Breda om een gooi te doen naar de titel. Bij de jongens pupillen B was het dringen bij de finish. Kayo Vos (11 jaar) wist de eindsprint te winnen. Bij de jongens pupillen A won Olav Kooij (14 jaar) met overmacht. De jongens kregen medailles, bloemen en zoenen van niemand minder dan Marianne Vos.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.