Dakarcoureur krijgt 18 maanden cel en 3 jaar rijontzegging

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Screenshot youtube
Screenshot youtube

Rotterdam – Dakarcoureur van E. uit Strijen moet 1,5 jaar de cel in voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval. Dat heeft de rechter donderdag 2 april bepaald. Van E heeft ook een rijontzegging voor drie jaar opgelegd gekregen.

Van E. reed onder invloed van Alcohol met ruim 150 kilometer per uur over de A16 bij de Brienenoordbrug. Hij kwam in botsing met de auto van de 53-jarige Marlyn Schuiten en haar moeder. De Rotterdamse vrouw raakte zwaargewond, maar overleefde het ongeval. Haar 76 jarige moeder overleefde het ongeval niet. Van E. Verlate het ongeval.

“Ik moet uitwijken voor iets dat voor me gebeurde, ik heb het niet expres gedaan”, zei E. voor de rechtbank.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.