De Willem van Oranje Oud-Beijerland spint voor Ronald McDonald

229

afbeelding-homerideOUD-BEIJERLAND – In het kader van meerdere activiteiten die CSG Willem van Oranje dit jaar onderneemt voor de Homeride vindt er op 17 april aanstaande een spinning en zumba marathon plaats.

Leerlingen en docenten zijn dan actief om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Barendrecht. In dit huis kunnen gezinnen met kinderen met psychiatrische of gedragsproblemen logeren en lotgenoten ontmoeten. Op vrijdagavond 17 april vanaf 18 uur staan er zo’n honderd bikes op school klaar om geld in te zamelen voor dit goede doel. Tal van aanmeldingen zijn reeds binnen, maar er is altijd ruimte voor meer sportievelingen! Op dat zelfde moment vindt er in de sporthal van de school een groot zumbafestijn plaats waarvoor het inschrijven ook nog mogelijk is Vanzelfsprekend zijn toeschouwers van harte welkom om zumba-ers en spinners luidkeels aan te moedigen! Onder de deelnemers bevinden onder andere zich de oud-topschaatster Annemarie Thomas en de Oud-Beijerlandse burgemeester Klaas Tichelaar. Aanmelden voor spinning en zumba kan op [email protected] voor beide evenementen.

Zumba en spinning maken deel uit van ene groter geheel aan activiteiten ten bate van het Ronald McDonald Huis Barendrecht, zo zijn er al veel stroopwafels verkocht, wordt er wijn verkocht en vindt er medio juni de deelname van een team van leerlingen en docenten plaats aan de 500 kilometer lange fietstocht langs alle Ronald McDonald huizen, in een weekend vullend spektakel, de Homeride.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.