SMS Dropping in de Hoeksche Waard

222

sms-dropping-680x0-c-defaultHOEKSCHE WAARD – Stof je kompas af, trek je wandelschoenen aan, pak de zaklamp uit de kast en zorg dat je mobiel is opgeladen, want woensdag 13 mei organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard een SMS dropping! Je kunt je individueel opgeven, maar ook met je vrienden, kameraden of met je ouwelui. Het maakt niet uit hoe oud je bent, maar houdt er rekening mee dat het laat gaat worden.

We verzamelen om 19:30 uur bij de volgende jongerencentra; The Point (Sportlaan 6a in Puttershoek), Joeno (Tienvoet 2a in Heinenoord) en De Klep (Sportlaan 11 in Strijen). De verdere locatie blijft onbekend. De kosten bedragen 2,- euro per persoon, dit is inclusief vervoer en een overlevingspakket. Geef je op via: [email protected] of bel naar 088-7308967.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.