Feestelijke opening van het veer tussen De Uitwaayer in Nissewaard en De Oude Tol in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

11187338_968812029810113_2850753743904008432_oOUD-BEIJERLAND – Woensdagmiddag 29 april vond de feestelijke opening van het veer tussen De Uitwaayer in Nissewaard en De Oude Tol in Oud-Beijerland plaats. Met de aanleg van een nieuwe steiger bij De Oude Tol heeft het Rhoons Veer er een nieuwe halte bij. Het fiets- en voetveer verbindt de twee recreatiegebieden en maakt een vollediger ‘dagje uit’ mogelijk.

Wethouders Henk Kievit van Oud-Beijerland en Martijn Hamerslag van Gemeente Nissewaard openden de nieuwe verbinding. Rond 12:30 uur fietsten ze door een deel van Uitwaayer naar de steiger van het Rhoons Veer aan de Kerkhofsdijk in Nissewaard. Hier onthulden ze de nieuwe dienstregeling van het Rhoons Veer aan de kant van Nissewaard. Vervolgens gingen zij (uiteraard met het veer) naar De Oude Tol in Oud-Beijerland. Ook hier werd de nieuwe dienstregeling onthuld. Met deze handelingen zijn de steiger en de nieuwe dienstregeling officieel in gebruik genomen. De feestelijke opening werd afgesloten met een hapje en een drankje bij Grand Café De Oude Tol.

Op www.rhoonsveer.nl kunt u meer informatie en de dienstregeling van het veer vinden.

Foto’s Facebook Gemeente Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.