Waar wilt u tijdelijk een snelheidsindicator in Maasdam laten plaatsen?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

matrix-smiley-bord-binnenmaasMAASDAM – U kent ze vast wel, de zogenaamde ‘smiley-palen’. Het zijn de palen langs de kant van de weg die een lachende of teleurstellende smiley tonen en zo verkeersdeelnemers op hun snelheid attenderen. Gemeente Binnenmaas beschikt sinds kort over zo’n snelheidsindicator.

Deze zal steeds voor een periode van een maand in een dorp in de gemeente worden geplaatst om verkeersdeelnemers bewust te maken van hun rijgedrag. Maasdam is als eerste aan de beurt.

Beslis mee

U kunt meebeslissen over de locatie in Maasdam waar de snelheidsindicator geplaatst wordt, door als reactie hier een straatnaam achter laten (één reactie per persoon). U kunt tot en met 5 juni aanstaande reageren.

Ook de andere dorpen in Binnenmaas komen aan de beurt. Westmaas is de eerstvolgende. Vanaf juni kunt u via de website van de gemeente meebeslissen welke plaats de snelheidsindicator in Westmaas krijgt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren