Man met pony en aangespannen combinatie ter water in Oud-Beijerland

0
694

Oud-Beijerland – Zondagmiddag 7 juni reed een man met een aangespannen combinatie over de 2e Kruisweg te Oud-Beijerland. Hier schrok de 3 jarige pony van een passant. In een schrikreactie sprong de pony opzij. De hele combinatie (dus ook de menner) belandde in het water van de Oud-Beijerlandse kreek.

Gulukkig had de menner de tegenwoordigheid van geest om met het mes dat hij bij zich droeg, direct alle riemen door te snijden. Hierop kon de pony weg zwemmen. Later werd door de brandweer van de post Klaaswaal de pony uit het water gehaald.

De viervoeter hield alleen oppervlakkige vleeswondjes aan zijn avontuur over. Op de foto is te zien hoe de brandweer de menner assisteerde met het bergen van zijn rijtuig.

11108307_695388347234400_5993300370239603179_n

 

Foto Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.