Gemeente Cromstrijen organiseert bijeenkomst voor nieuwe inwoners

0
150

logo-8CROMSTRIJEN – Op donderdagavond 8 oktober 2015 organiseren wij voor de tweede keer een bijeenkomst voor nieuwe inwoners.

Maak kennis met college

Op een informele manier kunnen nieuwe inwoners kennismaken met de collegeleden en informeren wij hen over onze dienstverlening. Ook is er een informatiemarkt waarbij de aanwezigen nog meer te weten kunnen komen over de gemeente en actuele activiteiten.

Komt u ook?

Inwoners die in de periode van 1 augustus 2014 tot en met 31 augustus 2015 zijn komen wonen in onze gemeente ontvingen een uitnodiging. Behoort u wel tot deze groep inwoners, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Heeft u wel een uitnodiging ontvangen, maar bent u vergeten uw aanwezigheid door te geven? Ook dan bent u van harte welkom! De bijeenkomst is in het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp en start om 19.30 uur.

We zien u graag!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.