Demomiddag inwerken groenbemesters!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Met het nieuwe gangbare GLB pakket kan elke teler te maken krijgen met het onderwerken van groenbemesters. Omdat hier nog veel vragen over zijn organiseert Veldleeuwerik in samenwerking met het Project de Hoeksche Boer maakt het waard een Demomiddag groenbemesters inwerken in Oud-Beijerland.

HoekscheBoer_logo_1regel_recht

Binnen het Ecologisch aandachtsgebied valt het zaaien van groenbemesters. Veel ondernemers zijn dit jaar gestart met het zaaien en hebben nu veel vragen over het in- en onderwerken. Ook binnen de Veldleeuwerik-regiogroepen zijn veel discussies gevoerd over de beste manier van in- en onderwerken van groenbemesters. Het initiatief van Gertjan van Dueren den Hollander om een Demomiddag te organiseren wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen.

Op deze middag zullen op het bedrijf van de Gebroeders van Dueren den Hollander verschillende machines de diverse in- en onderwerk technieken laten zien. Specialisten van de machines zullen aanwezig zijn om technische toelichting te geven. De middag wordt in twee rondgangen verdeeld waardoor alle vier de machines getoond worden.

  • Locatie: Gebroeders van Dueren den Hollander (Geduho) 2e Kruisweg 5, 3262 LM in Oud-Beijerland
  • Datum: donderdag 22 oktober 2015
  • Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
  • Programma: 13:30 start eerste ronde, 15:30 start tweede ronde

Dit evenement is openbaar voor alle geïnteresseerden. We zien u graag op 22 oktober.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.