Eerste informatie Dienstregeling Connexxion Openbaar Vervoer Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee bekend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De nieuwe bussen die connexion heeft aangeschaft voor de Hoeksche Waard - Foto Ovdaghw.nl
De nieuwe bussen die connexion heeft aangeschaft voor de Hoeksche Waard – Foto Ovdaghw.nl

HOEKSCHE WAARD – Op 13 december aanstaande wijzigt de dienstregeling in de regio Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee. Vanaf die datum is Connexxion de nieuwe vervoerder.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we alvast de eerste informatie over de nieuwe dienstregeling voor u op een rij gezet .

Verandering buslijnen
In onderstaande tabel vind u een overzicht van de huidige Arriva lijnen en welke Connexxion lijnen dit worden per 13 december. U kunt in de tabel zien van welke buslijn u per 13 december gebruik kunt maken. Voor uitgebreide informatie over de verschillen tussen de buslijnen van Arriva en Connexxion klikt u hier (pdf)

Buslijnen HWGO2-2

Overzicht eerste en laatste ritten per lijn
In de toelichting leest u per lijn alle belangrijkste kenmerken. Download het bestand ‘kenmerken per buslijn’ hier (pdf). Vooralsnog is de volledige nieuwe dienstregeling nog niet beschikbaar. Wel kunt u alvast in een overzicht zien wat de eerste en laatste ritten per lijn zijn.

Scholierenlijnen

In aanvulling op de basislijnen en spitslijnen bied Connexxion 11 scholierenlijnen aan, om de scholieren goede reismogelijkheden te bieden naar de verschillende scholen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren