Tafel Tennis Vereniging Tavenu slaat bal voor goede doel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image-3701422NUMANSDORP – Zaterdag 7 november a.s. organiseert tafeltennisvereniging Tavenu voor de 11e keer het regionale tafeltennistoernooi, mede mogelijk gemaakt door Van Rennes Elektro- en Installatietechniek en Happy Wok Numansdorp. Tijdens dit toernooi zijn er diverse activiteiten; de opbrengst hiervan wordt aan Stichting de Regenboogboom geschonken.

Tavenu is de grootste tafeltennisvereniging in de regio en circa honderd tafeltennissers hebben zich inmiddels aangemeld. In Sporthal Cromstrijen wordt vanaf 09.30 uur op circa twintig tafels gestreden om de titel. Ook wordt voorlichting gegeven aan geïnteresseerden over deze sport en het lidmaatschap bij Tavenu.

Met dit sportieve evenement wil Tavenu tevens geld ophalen voor Stichting de Regenboogboom; de stichting helpt zieke of getraumatiseerde kinderen om op moeilijke momenten hun eigen kracht aan te spreken. De vereniging ziet in Stichting de Regenboogboom een maatschappelijk, toegevoegde waarde die zij graag steunt.

Het evenement is publiek toegankelijk en de finales worden rond 17.30 verwacht.

Coöperatieve sponsoring

Vanuit een coöperatieve gedachte heeft Tavenu een bijzondere sponsorrelatie met Stichting de Regenboogboom. Tavenu triggert bedrijven die maatschappelijk bewust zijn en sporters een warm hart toedragen. Door Tavenu te sponsoren, steunen zij Stichting de Regenboogboom en geven zij invulling aan hun maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, zonder zelf in de spotlight te staan; de promotie is voor de stichting, deze wordt gefinancierd door de sponsor.

Kijk voor meer informatie op www.ttvtavenu.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren