Leerlingen en bewoners Buitensluis in Numansdorp samen aan het ontbijt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schoolontbijt Cromstrijen 2015 027CROMSTRIJEN – Deze week staat in het teken van het Nationale Schoolontbijt. Dit jaar koos de gemeente Cromstrijen voor een andere locatie dan de raadzaal in het gemeentehuis. Samen met Alerimus organiseerde de gemeente een smakelijk ontbijt voor jong en oud in woonzorgcentrum de Buitensluis in Numansdorp.

Op basisschool De Vliet na, deden alle vijf de basisscholen uit Klaaswaal en Numansdorp mee aan het initiatief. Van iedere school namen 5 kinderen uit verschillende groepen deel aan het ontbijt. Ongeveer 15 bewoners van de Buitensluis werden verrast met een lekker ontbijtje en de gezelschap van de kinderen.

Wethouder Pieter Paans en burgemeester Jan Luteijn heetten namens de gemeente de kinderen en bewoners van harte welkom en wensten hen een smakelijk en gezellig ontbijt toe. Namens Alerimus nam directrice Trix van Os het woord. Ook de kinderen kregen tijdens het ontbijt de gelegenheid om vragen te stellen aan de bewoners van de Buitensluis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.