Naturalisatie vier inwoners Oud-Beijerland

0
393

IMG_6335OUD-BEIJERLANDDinsdag 17 november werden tijdens een naturalisatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Oud-Beijerland vier personen in bijzijn van familie en vrienden genaturaliseerd. De ‘nieuwe Nederlanders’ zijn geboren in België, Frankrijk en Somalië. Vanaf nu mogen zij zich officieel Nederlander noemen.

Overhandiging papieren

Tijdens de naturalisatiebijeenkomst werden de nieuwe Nederlanders toegesproken door burgemeester Klaas Tigelaar, waarna zij namens het gemeentebestuur van Oud-Beijerland een typisch Nederlands presentje ontvingen. Tijdens de bijeenkomst kregen zij hun officiële papieren die bijvoorbeeld nodig zijn om een paspoort aan te vragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.