100-jarige mevrouw Speelman-Vos uit Numansdorp verblijdt met fanfare

779

diverse 233NUMANSDORP – Vandaag vierde mevrouw Speelman-Vos haar 100ste verjaardag in zorgcentrum De Buitensluis in Numansdorp. Naast de gebruikelijke felicitaties en gebak werd mevrouw Speelman-Vos ook verrast door een muzikale aubade bij muziekvereniging Wilhelmina. Hier was ook burgemeester Jan Luteijn aanwezig om haar te feliciteren met deze bijzondere leeftijd.

Mevrouw Speelman-Vos houdt veel van muziek van de ‘fanfare’, zoals zij dat zelf altijd noemt. Vroeger in haar woning aan het Rehobothplein en voor de renovatie van het zorgcentrum vanaf het balkon, was zij altijd getuige van het optreden van muziekvereniging Wilhelmina op het plein voor het huis op Bevrijdingsdag en – toen nog – Koninginnedag.

Na de verbouwing van het zorgcentrum is de muziek uit de buurt verdwenen, dit tot grote spijt van mevrouw Speelman-Vos. Daarom zocht haar familie contact met de muziekvereniging en regelde samen met Wilhelmina een muzikale verrassing op haar verjaardag. Omdat niet iedereen in De Buitensluis gesteld is op een muzikale aubade, mocht mevrouw Speelman-Vos dit in ontvangst nemen in het muziekgebouw van Wilhelmina.

diverse 226


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.