Bewoners Huys Te Hoecke in Puttershoek genieten van basisschoolmusical

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Musical-1Puttershoek – Bewoners en begeleiders van verzorgingshuis ’t Huys Te Hoecke werden getrakteerd op een kerstmusical door kinderen van basisschool De Boomgaard uit Mijnsheerenland

Wekenlang al zijn ruim 40 kinderen uit diverse groepen van De Boomgaard al aan het oefenen, onder de bezielende leiding van juf Eveline Rooimans, op de kerstmusical ‘Scrooge’. Op woensdagochtend werd voor de bewoners en begeleiders van verzorgingshuis ’t Huys Te Hoecke in Puttershoek de kerstmusical voor de eerste keer uitgevoerd. Het was een beetje improviseren met het decor en het geluid, maar de kinderen hebben er een prachtige voorstelling van gemaakt en het publiek heeft ervan genoten! Volgende week zijn er nog enkele voorstellingen voor zowel leerlingen van de school zelf als voor genodigden.

De opbrengsten van de kaartverkoop gaan naar de actie ‘3FM Serious Request 2015’. Dit jaar is de inzet daarvan gericht op de generatie van de toekomst in oorlogen en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder extreme omstandigheden met weinig of geen kansen op scholing en ontwikkeling. De Boomgaard wil er graag aan bijdragen dat deze stille slachtoffers van de oorlog weer een toekomst krijgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.