Strijens Roparun team DriemtiemStrien pakt de Kerstboodschappen in

0
189

inpakken foto´sSTRIJEN – Op 22, 23 en 24 december pakt DriemtiemStrien bij Albert Heijn in Strijen de kerstboodschappen weer graag voor de klanten in.

Bij de kassa’s staan de leden van het DriemtiemStrien – herkenbaar aan de helblauwe tenues- klaar om tassen, kratten en karretjes goed, snel en zorgvuldig in te pakken en desnoods ook naar de auto of fiets te brengen.

Vorig jaar was deze actie een groot succes en kreeg het DriemtiemStrien veel complimenten van klanten van Albert Heijn voor de geboden hulp bij het inpakken van alle boodschappen. Vele klanten doneerden vrijwillig na afloop een bijdrage voor de Roparun waar het DriemtiemStrien jaarlijks aan mee doet.

Ook dit jaar zet DriemtiemStrien zich dan ook weer graag in om drie dagen lang voor de klanten van AH in Strijen de kerstboodschappen in te pakken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.