Stel al je vragen over tablets en computers 

0
177

extern-groot-tabletcafeOud-BeijerlandTips en trucs uitwisselen over tablets, computers, e-mail, laptops en computerprogramma’s. Het kan in het tablet- en computercafé van de Bibliotheek Hoeksche Waard, in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis en vaardigheden willen uitwisselen over het gebruik van tablets en computers zijn welkom. 

Het tablet- en computercafé biedt net iets meer dan het reguliere tabletcafé. Men kan hier namelijk niet alleen terecht voor het uitwisselen van kennis over tablets, maar ook voor het delen van kennis over computers, e-mail en computerprogramma’s. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen. Dankzij de samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard vindt het tablet- en computercafé niet alleen in de Bibliotheek Oud-Beijerland plaats, maar ook in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland.

Het tablet- en computercafé is elke eerste maandagochtend van de maand. De ene maand is het café in de Bibliotheek Oud-Beijerland en de andere maand in de Beijerkorf.

Datum en tijd:

  • Maandag 7 maart in de Bibliotheek Oud-Beijerland, 10:00-12:00 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.