Duel Strijen – CWO gestaakt

1 Min Read

Strijen – Door een blessure van scheidsrechter Schellingerhout uit Bodegraven en het niet aanwezig zijn van een vervanger werd de wedstrijd Strijen-CWO in de 71e minuut voortijdig afgeblazen en zullen beide ploegen op een nader te bepalen datum – wellicht op 16 april – de resterende 19 minuten dienen te spelen.

Dit gebeurt dan bij een 1-0 voorsprong, omdat Vincent Monster een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising joeg. Strijen leek in de 60e minuut op een 2-0 voorsprong te komen, maar de CWO-grensrechter stak zijn vlag omhoog na de treffer van Romano Villerius en tevens kwam Karam Bensedjed in kansrijke positie na een snelle uitval, waarbij hij met 1 tegenstander voor zich en naast zich de meegekomen Kevin Theuns en Gary Molenaars de bal ongelukkig verspeelde en de spanning in de wedstrijd hield tot aan de gememoreerde 71e minuut.

A.s. zaterdag speelt Strijen opnieuw thuis en wel de Hoekschewaardse derby tegen Binnenmaas. Na afloop zullen de Woody’s –de Rolling Stones uit Strijensas – een spetterend optreden verzorgen.