Voetbalwedstrijd Oud-Beijerland tegen ZBC’97 uit Zwijndrecht stilgelegd vanwege mishandeling op het veld

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OSV-Oud-BeijerlandOUD-BEIJERLAND – Na een mishandeling op het veld is zaterdagmiddag een voetbalwedstrijd tussen Oud-Beijerland en ZBC’97 uit Zwijndrecht stilgelegd. Dat meldt RTV Rijnmond op haar website. 

Na mishandeling op het veld is zaterdagmiddag een voetbalwedstrijd tussen Oud-Beijerland en ZBC’97 uit Zwijndrecht stilgelegd. Dat gebeurde nadat een speler van Oud-Beijerland tegen zijn hoofd was geschopt, zei een omstander.

De politie bevestigt dat iemand gewond is geraakt tijdens de wedstrijd. ”Er is ruzie geweest tussen spelers onderling”, vertelt een woordvoerster. ”Er wordt aangifte gedaan wegens mishandeling.” Er zou nog niemand zijn aangehouden.

De situatie zou zijn geëscaleerd toen een speler van ZBC’97 een overtreding beging op een voetballer van het rivaliserende team, die ten val kwam. De overtreder kreeg rood, gaf de scheidsrechter een duw en trapte de speler van Oud-Beijerland.

Het slachtoffer is volgens de politie niet naar het ziekenhuis gebracht. De man had volgens de getuige, een clubgenoot van het slachtoffer, last van duizelingen. ”Dit past niet bij de sport”, stelt de geschrokken omstander.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren