Sven Post eerste nieuwe aanwinst FC Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

320518_105020762942934_1762039542_nMAASDAM – Sven Post zal komend seizoen uitkomen voor FC Binnenmaas. De aanvallende middenvelder komt over van IFC zondag wat nu nog uitkomt in de 1e klasse maar koploper is en strijd met FC Boshuizen om een plaats in de zondag hoofdklasse.

Sven heeft ervoor gekozen om toch weer op zaterdag te gaan voetballen na het een jaartje op zondag geprobeerd te hebben. Vorig seizoen was er van beide kanten al interesse om een samenwerking aan te gaan maar de oproep van IFC gooide voor FC Binnenmaas toen roet in het eten.

Sven is zijn carrière begonnen bij vv Strijen. Werd in de C-jeugd weggehaald door Dordrecht ’90 waar hij op zijn 16e mocht debuteren in het eerste elftal. Dit werd weer opgemerkt door FC Utrecht en daar tekende Sven een driejarig contract. Door een zware blessure kwam er een eind aan het avontuur bij FC Utrecht en keerde hij terug bij vv Strijen. Waarna hij dus vorig seizoen de overstap maakte naar IFC zondag.

De technische staf is zeer blij met de komst van Sven naar FC Binnenmaas  en hoopt nog lang van de middenvelder te kunnen genieten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.