Kunsttentoonstelling door kleuters van openbare basisschool Het Driespan in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
driespan1
Onder grote belangstelling opent Lisa Oosterveld de tentoonstelling van obs Het Driespan

Puttershoek –Nadat de kleuters van openbare basisschool Het Driespan in Puttershoek drie weken intensief aan het thema Kunst gewerkt hadden, mochten ze op donderdagavond 17 maart hun prachtige kunstwerken eindelijk laten zien aan alle belangstellenden.  De tentoonstelling, geopend door leerlinge Lisa Oosterveld, werd zeer druk bezocht.

In de weken voorafgaand aan de tentoonstelling hebben de leerlingen van de groepen 1 en 2 van de school ontzettend veel geleerd over kunst. Ze hebben kunst van bekende kunstenaars bekeken en zelf ook allerlei technieken geprobeerd.

Kunstenaars Ankie Winkelman en Patricia van Verk hebben nauw samengewerkt met de leerkrachten van de onderbouw van Het Driespan. Ze hebben hun werk getoond aan de leerlingen en daarnaast de kinderen zelf hun eigen kunst laten maken. Kunst vraagt erom getoond te worden en daarom werden ouders, opa´s en oma´s van de kinderen uitgenodigd om naar de tentoonstelling te komen kijken. Lisa Oosterveld mocht, alsof zij de burgemeester was, het rode lint doorknippen en zo werd donderdagavond het pop-up museum geopend. Het was een groot succes. Het publiek was erg onder de indruk van alle creaties.

Een overzicht van de tentoongestelde kunstwerken van groep 1 en 2.
Een overzicht van de tentoongestelde kunstwerken van groep 1 en 2.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren