Strijen doet zichzelf tekort

0
287

voetbaldoelOUDEKERK AAN DE IJSSEL – Een goed beginnend Strijen brengt in de 4e min de stand op 0-1 via een eigen aktie van Sharlton Sambo in het strafschop gebied.Een zeer mat spelend Spirit in deze eerste helf heeft een wapenfeit in de 7e minuut met een kopbal op de lat .Strijen komt in de 35e min op een 0-2 stand door Sharlton Sambo die een combinatie van Alwin van der Werff met Vincent Monster goed afrond.Daarna heeft Strijen steeds het beste van het spel met als men de kansen afrond of als men eerder afspeeld de kansen op 0-3 en 0-4 zeker aanwezig waren. De ruststand is dan ook 0-2 in het voordeel van Strijen.

In de 2e helft is het een heel ander verhaal Spirit begint gelijk druk te zetten op het doel van Strijen en maakt al snel in de 53e min 1-2 na een voorgezette bal van achter de achterlijn waarvoor onze grensrechter ook terecht vlagde dit wordt echter genegeerd door de scheidsrechter.In de 57e minuut komen Glen Mulder en Chelly Martina voor Romano Villierius en Rahine de Wind .In de 77e minuut wordt het via een goed uitgevoerde 1-2 combinatie aan de linkerkant door Rene Groen 2-2 en is alles weer mogelijk.Hierna krijgt Strijen nog 2 mogelijkheden via Karam om de stand weer in het voordeel van Strijen te laten zijn maar deze worden hoog overgeschoten. In de 80e minuut wordt Karam gewisseld voor Jeffrey Molema.In de hectische laatste 5 minuten valt er na een vuistslag van Timme van Hof op Pascal Burger een rode kaart voor de speler van Spirit , in dit tumult valt er voor Nigel Schaken ook een gele kaart.In de 90e minuut krijgt Pascal Burger samen met een speler van Spirit ook nog een gele kaart na een duel aan de zijkant van het veld.

A.s. zaterdag speelt Strijen niet i.v.m. inhaalprogramma. Wel wordt gespeeld CWO – Spirit, die beslissend is voor de 2e periodetitel. Bj winst van CWO pakken zij de 2e periode. Een gelijkspel of verlies van CWO betekent dat BVCB de 2e periodetitel verovert. Maandag 28 augustus – 2e Paasdag- speelt Strijen om 17.00 uur het restant van 19 minuten van de gestaakte wedstrijd Strijen-CWO i.v.m. blessure van de scheidsrechter.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.