Viering 1 jarig bestaan Mama café Hoeksche Waard

387

bv cafe 1 jaarPUTTERSHOEK – Mama café Hoeksche Waard bestaat in april 1 jaar! Hier zijn wij enorm trots op! Daarom gaan wij een feestje vieren!!

Kom 6 april gezellig naar het mama café Hoeksche Waard in ‘de Drie Lelies’ in Puttershoek en vier het met ons mee!Inloop vanaf 9.30 uur-11.30uur. Bij feest hoort natuurlijk taart! Wij bakken de taarten en de consumptie is zoals altijd verplicht en reken je zelf af.

Deze ochtend is Monica Verschoor aanwezig om alle mama’s samen met hun kindje gratis op de foto te zetten!Ook is er nog een verrassing voor alle kindjes ‘verpakt’ in een leuk iets.Voor de bezoekers is er weer een goed gevulde goodiebag.

Zoals jullie lezen allemaal leuke dingen!Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid om je vragen te stellen op het gebied van borstvoeding en dragen.

Iedere mama is welkom! Ook al geef je geen borstvoeding & draag je je kindje niet! Wij dragen borstvoeding & het dragen van je kindje een warm hart toe, maar voor ons is elke mama welkom!

Kom jij ook? Tot 6 april!

Lactatiekundigen Wendy Schrier & Sandra Hensen Draagconsulenten Linda Versendaal & Rianne van der Wulp


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.