Kleinwaterlooplein markt in Oud-Beijerland

0
1035

kleinwaterlooppleinOUD-BEIJERLAND – Aanstaande zaterdag 16 april is het zover. Dan vindt Kleinwaterlooplein weer plaats in het centrum van Oud-Beijerland, georganiseerd door het Centrummanagement Oud-Beijerland.

Deze ongekend populaire markt is zowel populair bij de deelnemers als bij de bezoekers. De maar liefst 200 plekken waren zeer snel verkocht. Bezoekers kunnen naar hartelust op zoek gaan naar dat ene boek, speelgoedpoppetje, schilderij of bijvoorbeeld een vintage jas. Kleinwaterlooplein zal plaatsvinden op de Oost-en Westvoorstraat, het Molenplein de Ooststraat en het Wilhelminaplein. De straten zullen gevuld zijn met de grootste rommelmarkt van de Hoeksche Waard.

De markt is van 10.00 tot 17.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.