Geheugenproblemen. Wat nu?

0
179

Schermafbeelding 2016-04-14 om 14.49.07NumansdorpIedereen vergeet wel eens wat, bijvoorbeeld een verjaardag of sleutelbos. Veel mensen hebben vragen over geheugenproblemen en of er reden is voor zorg. De bibliotheek Hoeksche Waard verzorgt een informatieavond over het geheugen. Wat kan je doen en hoe ga je ermee om.

Janske Middelkoop geeft voorlichting over de werking van het geheugen als je ouder wordt en hoe je met eventuele geheugenproblemen om kan gaan. Bij de meeste ouderen leidt achteruitgang in het geheugen niet tot een verstoring van het dagelijks leven. Er is dan sprake van normale ouderdomsvergeetachtigheid. Deze lezing is bedoeld voor mensen die (in hun omgeving, zelf of bij hun partner) te maken krijgen met geheugenproblemen. Janske Middelkoop is casemanager bij ketenzorgdementie Hoeksche Waard.

In het kader van gezond in de Hoeksche Waard organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met diverse partners een serie lezingen op het gebied van gezondheid, preventie en zelfzorg. De lezing over geheugenproblemen past in de programmareeks Eigen Kracht in de bibliotheek.

De avond is op donderdag 21 april van  19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek Numansdorp (wethouder van der Veldenweg 3). Vooraf aanmelden noodzakelijk via www.debhw.nl. Toegang € 5,00 met je biebpas € 2,50 korting.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.