Echtpaar Van Vugt uit Heinenoord 65 jaar getrouwd

0
323

20160418-Echtpaar-Van-Vugt-uit-Heinenoord-65-jaar-getrouwdHEINENOORD – Op maandag 18 april zijn de 85-jarige J. van Vugt en zijn eveneens 85-jarige echtgenote W. van Vugt-van Ommeren 65 jaar getrouwd.

Sinds anderhalf jaar woont mevrouw Van Vugt in ’t Huys te Hoecke in Puttershoek vanwege gezondheidsproblemen. De heer Van Vugt woont nog steeds in Heinenoord en bezoekt zijn echtgenote iedere dag. Mevrouw Van Vugt kijkt zeer uit naar dit dagelijkse bezoek en het echtpaar speelt dan samen fanatiek een potje Patience.

Het echtpaar heeft twee dochters, een zoon, drie kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Om dit mooie jubileum te vieren gaat het gehele gezin met elkaar een gezellig weekend doorbrengen in Twente.

De heer Van Vugt heeft een zwaar arbeidzaam leven achter de rug. Hij is begonnen op de grote vaart, heeft later in de haven gewerkt, is tussendoor chauffeur geweest en is als laatste elektrisch lasser geweest bij EBS. Mevrouw Van Vugt heeft naast het drukke huishouden in een naaiatelier in Puttershoek gewerkt. Ook is muziek heel belangrijk in haar leven, vroeger gaf ze orgelles aan huis.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.