Korfballers Ventura Sport winnen tegen ’t Capproen uit Hellevoetsluis

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

13015547_927397227372816_9059598523088334610_nSTRIJEN – Wederom heeft Ventura Sport 2 punten gepakt, ditmaal tegen rode lantaarndrager ’t Capproen uit Hellevoetsluis. In een niet al te beste wedstrijd bleven de punten in Strijen en blijft de ploeg van trainer Arthur Buitendijk meedoen om de 2e plaats.

De thuisploeg startte fel en goed aan de wedstrijd en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. Na 5 minuten spelen stond het al 4-1 en leek het een makkelijke middag te worden. Echter niets was minder waar, langzamerhand kwam de tegenstander beter in de wedstrijd. Hier en daar geholpen door Ventura Sport werden de gasten uit Hellevoetsluis weer terug in het zadel geholpen, en werd de stand gelijk getrokken tot 4-4. Tot aan 6-6 ging het qua score gelijk op, hierna had Ventura Sport een sterke fase en liep het weg naar een 3 punten voorsprong bij rust, 11-8.

Na rust startte Ventura Sport wederom goed en liep het weg naar 14-8 en was er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. Echter verslapte de concentratie en kwam ’t Capproen weer terug in de wedstrijd tot 14-12. Via een tussensprint stelde Ventura Sport orde op zaken en werd de 16-13 eindstand behaald. Al met al geen bijzondere wedstrijd maar in deze fase tellen alleen de punten. Ondanks dat ’t Capproen een aantal keer in de buurt kwam qua score, kwam de thuisploeg eigenlijk geen moment in gevaar.

Ventura Sport staat nog steeds 5e op de ranglijst echter heeft het maar 2 punten achterstand op de belangrijke 2e plaats op de ranglijst. Met nog 3 wedstrijden te gaan is het ongekend spannend in deze klassa en kan het nog alle kanten op gaan. Op 7 mei speelt Ventura Sport uit tegen Olympia uit Spijkenisse. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Doelpuntenmakers: Jonah Sanders 7, Lennert Leunis/Marlissa Seton 2, Annemieke Leunis/Arnold in’t Veld/Siebe Buitendijk/Jolien Berrevoets en Naidja van Aelst ieder 1.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren