Laatste fase renovatie Oranjewijk gestart in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

WandelementBernhrdstrStrijen – Dinsdagmiddag 10 mei 2016, zette onder andere wethouder Wilko van Tilborg de laatste bouwactiviteiten in de Oranjewijk symbolisch in gang.

Als afronding van de grootschalige herstructurering van de Oranjewijk in Strijen wordt nog een zeer gevarieerd nieuwbouwproject gerealiseerd aan de Bernhardstraat. Er worden in totaal 16 fraaie koopwoningen gebouwd: 10 herenhuizen met garage (type twee-onder-een-kap), 4 hoekwoningen met berging en 2 tussenwoningen (type drie-onder-een-kap). Verscheidenheid in de gevels wordt gecreëerd door te variëren in onder meer kapvormen, gevelstenen, dakpannen en woningbreedte.

Samen met de nieuwe bewoners van het betreffende pand, en HW Wonen-directeur Ben Pluimer, plaatste wethouder Van Tilborg symbolisch een eerste wandelement. Even een paar boutjes bevestigen, wat specie, en de nieuwe bewoners konden zo voor de eerste keer hun nieuwe woning betreden via de voordeur. De planning is dat de woningen rond de zomer gereed zijn.

Bron: Gemeente Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.