1e editie van BBQ Masters Hoeksche Waard op het Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

A0 Poster BBQMIJNSHEERENLAND – Op zaterdag 27 augustus 2016 vindt de 1e editie plaats van ‘BBQ Masters Hoeksche Waard 2016’ bij Recreatieoord Binnenmaas.

‘BBQ Masters Hoeksche Waard’ is een gezellig dagje uit voor het hele gezin waar bbq-liefhebbers er een middagje heerlijk op los kunnen grillen en iedereen leuke ideeën op kan doen voor de lekkerste recepten!

BBQ-wedstrijd

BBQ Masters Hoeksche Waard bestaat uit o.a. een bbq-wedstrijd waar iedereen zich voor op kan geven in teams met vrienden, buren, familie etc. Voor een vis- en vleespakket, groenten, een barbecue met werktafel wordt gezorgd. Teams hoeven alleen kooltjes, partytent, koelbox e.d. zelf mee te nemen en… het bbq-feest kan beginnen.

Hoofdprijs

Op basis van 5 verschillende klaar te maken vis- en vleesgerechten, zullen per team punten toegewezen worden door een professionele jury waarbij de nrs. 1, 2 en 3 in de prijzen vallen. De hoofdprijs is o.a. een professionele Big Green Egg t.w.v. 675,- en DE gouden bokaal ‘BBQ Masters Hoeksche Waard 2016’.

Teambuilding-uitje

Een team kan ook gesponsord of opgegeven worden door een bedrijf, vereniging, stichting o.d. die daarvoor in de plaats reclame mag maken tijdens het bbq-event. Voor alle opgegeven teams geldt tevens een speciaal tarief voor deelname aan een professionele bbq-workshop ter voorbereiding aan de wedstrijd, maar ook om leuke ideeën op te doen voor de eigen achtertuin. Dit wordt gegarandeerd het leukste teambuilding-uitje ooit !

Zomermarkt

Rondom de BBQ-wedstrijd vindt een Zomermarkt plaats met kramen en pagodes waar naar hartenlust geshopt kan worden. Voor kinderen staat het springkussen al klaar en draait de ijskraam op volle toeren.

Horeca Plein

Tijdens het bbq-event is uiteraard een Horeca Plein aanwezig waarbij onder het genot van verse bbq-gerechten en heerlijk verkoelende drankjes de bbq-teams op de voet gevolgd kunnen worden. Op het podium vindt jurering van de bbq-gerechten plaats zodat ook hiervan niets gemist wordt.

BBQ-avond

Na de prijsuitreiking zal het vuurtje van de bbq’s op het Horeca Plein door professionele BBQ-Chefkoks extra opgestookt worden voor een gezellige afsluitende bbq met dj voor bijpassend muzikaal sfeertje.

Iedereen is van harte welkom… ENTREE = GRATIS!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.bbq-event.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren