BCiM Zuid-Holland fietscross Kampioenschap in Oud Beijerland.

469

ZHK krantOUD-BEIJERLAND – De vier fietscrossverenigingen van Zuid-Holland hebben de handen in één geslagen en organiseren gezamenlijk een Zuid-Holland Kampioenschap waarvan de aftrap in Oud-Beijerland is. Volgens een roulerend systeem zullen de komende jaren de wedstrijden gereden worden in Barendrecht, Rijswijk en Zoetermeer. Uniek is de gezamenlijke organisatie waar ieder jaar de vier verenigingen ieder hun vrijwilligers voor de wedstrijddag verzorgt.

Het is belangrijk om krachten te bundelen. De mooie BMX sport biedt nog voldoende uitdaging in bekendheid en ontwikkeling. Samenwerking bevordert dit doel. De organisatie is dan ook content met de toezegging van de firma BCiM als hoofdsponsor van dit evenement. BCiM heeft als deskundigheidgebied het facilitair management. Naast de hoofdsponsor wil de organisatie vooral ook lokale ondernemers bij het evenement betrekken.

Naast de wedstrijd zullen er op de dag ook nevenevenementen georganiseerd worden. Er zullen tevens diverse standhouders aanwezig zijn die een relatie hebben met de BMX sport en waarbij je een T-shirt of sweater kan laten airbrushen.

Heb je als lokale ondernemer interesse voor sponsoring of voor het plaatsen van een stand neem dan contact op met De Spuicrossers via [email protected].

Het BCiM Zuid-Holland Kampioenschap wordt gereden op zondag 12 juni bij De Spuicrossers in Oud-Beijerland aan de Randweg 29 (naast de manege). De wedstrijd zal omstreeks 10:30 starten en de finales zullen omstreeks 13:30 worden gereden. Lijkt het je leuk om een keer bij een andere sport te kijken kom dan ben je van harte welkom en kom dan gezellig langs want de toegang is gratis!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.