Gert-Jan Reedijk en Sylvain Verheij winnen Heren dubbel 5 Tennis Suikertoernooi

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Winnaars HD5PUTTERSHOEK – Gert-Jan Reedijk en Sylvain Verheij hebben de heren dubbel 5 gewonnen op het 30e Suikertoernooi bij Tennisvereniging Puttershoek (TVP). In de poule met 5 koppels wonnen zij alle onderlinge duels met de andere deelnemers. Victor van Dijk en Sandra Barendrecht wonnen de poule in het gemengd dubbel 5. Een record aantal van 271 spelers hadden zich ingeschreven voor het toernooi.

Sportiviteit en gezelligheid 

Niet alleen leden van de vereniging zelf, ook tennissers van andere verenigingen hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan het in en ver buiten Hoeksche Waard bekende 30e Suikertoernooi. In de categorieëen 5 tot en met 8 zijn singles en dubbels gespeeld. In alle onderdelen hebben de deelnemers eerst in poules meerdere wedstrijden gespeeld. De poulewinnaars hebben in een afvalschema bepaald wie de finales mochten spelen.

Naast het sportieve was er ook veel ruimte voor gezelligheid. Het keukenteam heeft de hapjes en de drankjes verzorgd en op donderdag en vrijdag avond werd de muziek door een DJ verzorgd. De spelers en toeschouwers hebben genoten van een mooi tennisevenement. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door de (hoofd)sponsors Voorwinden, Suiker Unie, Aphrodite Haarmode, Double You en Porthandling.

Winnaars 

Op de finaledag werd het programma circa 1,5 uur onderbroken door een regenpauze. Uiteindelijk konden de laatste finales in een stralende zon worden afgespeeld het tenniscomplex van Tenisvereniging Puttershoek. In 24 onderdelen hebben de tennissers gestreden om de finaleplaatsen en de eindoverwinning. De winnaars van het toernooi zijn:

 • HD5 Gert-Jan Reedijk en Sylvain Verheij
 • GD5 Victor van Dijk en Sandra Barendrecht
 • HE6 Hugo Bongers
 • HD6 Leen de Baat en Cor van Verk
 • DD6 Sandra Kruithof-Helderop en Anita Lengkeek
 • GD6 Nick Verhaegen en Simone Rijken
 • DD6 35+ Sandra Kruithof-Helderop en Sjanette van Efferen-Helderop
 • GD6 35+ John Katoen en Anita Lengkeek
 • HE7 Micha Swens
 • DE7 Julia de Jong
 • HD7 Dylan den Os en Jimmy den Os
 • DD7 Astrid van den Berg-Kluit en Kirsten Rebbers
 • GD7 Martijn van Vugt en Annemiek Schipper
 • HD7 35+ Evert Jan Boode en Sjouke Veldman
 • DD7 35+ Trea Hubregtse en Karin Lagendijk
 • GD7 35+ Wout Hoegen en Linda Holwerda
 • HE8 Bart Noever
 • DD8 Monica Awuy-Castelijns en Lijda Verhulp
 • GD8 Thomas Deijkers en Annemieke de Valk
 • HE8 35+ Jerry Goossens
 • DE8 35+ Marlies van Doorn
 • HD8 35+ Leendert Bakker en Ad Bos
 • DD8 35+ Jana Olzog en Karin Sluiter
 • GD8 35+ Rogier ten Berge en Jana Olzog

Algemene informatie 

Tennisvereniging Puttershoek heeft bijna 400 leden en speelt sinds 2008 op een prachtige accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte ‘all-weather’ Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor de jeugd. De vereniging heeft een jeugdafdeling met bijna 75 jeugdleden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.