Vrijwilligers gezocht voor Stichting DeTafelVan (overblijf op basisscholen) in Puttershoek en Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

131023 loesje-vrijwilligerBent u flexibel inzetbaar tijdens het lunchmoment?

Dan zijn wij op zoek naar u!

Vindt u het ook zo belangrijk dat uw kind het naar zijn zin heeft tijdens het overblijven? En dat hij of zij de tijd krijgt om rustig de boterhammen op te eten? Dan zijn wij op zoek naar u! DeTafelVan is een stichting die de tussenschoolse opvang (TSO) verzorgt in samenwerking met de school. Wij zijn gespecialiseerd in pedagogische begeleiding van kinderen. En dat kunnen we niet alleen. Wij werken met vrijwilligers die de kinderen ontvangen, helpen tijdens het eten en zorgen voor een gezellige tijd tijdens de middagpauze.

We hebben u nodig!
Voor scholen in de omgeving  waaronder OBS het Driespan in Puttershoek en OBS de Vlashoek in Westmaas.zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen om te gaan. En waarde hechten aan professionele begeleiding tijdens de tussenschoolse opvang. Want u doet het niet alleen. U wordt begeleid door een pedagogisch geschoolde beroepskracht. Hij of zij is het aanspreekpunt voor u, de school en de ouders. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben tijdens de tussenschoolse opvang. Natuurlijk zorgen we voor een passende vergoeding volgens de wettelijke regels van de Belastingdienst.

Interesse?
Stuur een e-mail naar [email protected]. Of neem contact op met de manager van Stichting DeTafelVan via 010 286 27 77. Op www.stichtingdetafelvan.nl vindt u meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren