Strijen verlengt contract met Laco BV

380

Burgemeester Moerkerke en directeur Lavrijsen feliciteren elkaar met de nieuwe overeenkomstSTRIJEN – De gemeente Strijen en Laco BV hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van de contracten voor het beheer en de exploitatie van het overdekte zwembad en de sporthal. 

De afgelopen 10 jaar heeft Laco BV het beheer en de exploitatie van het zwembad en de sporthal in Strijen uitgevoerd. Omdat zowel de gemeente Strijen als Laco BV met tevredenheid op de afgelopen 10 jaar terugkijken, is besloten de samenwerking voort te zetten.

Op basis van de in het oorspronkelijke contract opgenomen mogelijkheid tot verlenging is nu een samenwerking voor een periode van 20 jaar aangegaan. Deze periode maakt het ook voor de exploitant mogelijk investeringen te doen in het in eigendom van de gemeente zijnde sportcomplex.

Na het groene licht van de gemeenteraad zijn afgelopen week de handtekeningen onder de contracten gezet door de burgemeester van Strijen en de directeur van Laco BV.Beide partijen hebben het vertrouwen uitgesproken dat op deze wijze een mooie voorziening voor de gemeente Strijen gecontinueerd wordt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.