Afsluitingen in Strijensas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

14137996_1246283872088872_4595269438995755576_oSTRIJEN – Ter afronding van de dijkversterking bij Strijensas, wordt volgende week voor een paar dagen de brug en een deel van de Sassedijk afgesloten.

Voorafgaand aan de afsluiting wordt donderdag 15 september asbesthoudende grond afgevoerd, die in juni op de Sassedijk is aangetroffen. Tegelijkertijd wordt het laatste deel van de grond gecontroleerd op niet ontplofte explosieven.Deze werkzaamheden worden op gecontroleerde wijze uitgevoerd. Het risico voor de omgeving en de omwonenden is minimaal. Er hoeven daarom geen extra voorzorgsmaatregelen te worden getroffen.

Damwanden

Nadat de vervuilde grond is afgevoerd en de locatie is vrijgegeven worden de laatste drie sets damwandplanken in de teen van de Sassedijk, tegenover de Havenstraat, aangebracht. Dit gebeurt op maandag 19 september a.s. en dinsdag 20 september.

Afsluiting en omleiding

Omdat het dijklichaam langs de Sassedijk inmiddels is afgewerkt, moet de damwandstelling vanaf de openbare weg werken. Daarom wordt vanaf maandag 19 september (7:00 uur) t/m woensdag 21 september (17:00 uur) een afsluiting ingesteld voor al het doorgaande verkeer vanaf de ophaalbrug tot aan de Nieuweweg. Aanvullend op de bebording staan er tevens verkeersregelaars bij de afsluiting.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren