Onfortuinlijke nederlaag voor Piershil

0
198

foto-pr-piershil-pelikaanPIERSHIL – Piershil heeft de thuiswedstrijd tegen het Zwijndrechtse Pelikaan met 0-1 verloren. In een gelijk opgaande eerste helft waren de kansen schaars. Alex van Dijk werd twee keer goed de diepte in gestuurd, hij wist de ruimte niet te benutten. Pelikaan kwam er sporadisch doorheen, na een schaakspel van drie kwartier was het halverwege nog altijd remise: 0-0.

In de tweede helft gingen de gasten op zoek naar de voorsprong. Die kwam er na 67 minuten spel, al vormde een onvrijwillige handsbal van Loek Visser de directe aanleiding. Die meevaller werd vanaf elf meter op waarde geschat door invaller Daniel Munoz: 0-1. Geert Bakker werd meteen binnen de lijnen gebracht, niet veel later kwam ook Jan Jaspers de aanval verstreken. Het leidde tot twee handen vol met kansen, de lat (Edwin Bestebreur), de paal (Geert Bakker) en de 17-jarige doelman Cas Hagman voorkwamen de gelijkmaker. Trainer Richard Verhoeven had moeite met de onfortuinlijke nederlaag: ,,Vandaag zijn wij het bokkie, we missen de kansen en nekken onszelf. Daar zijn we goed ziek van”.

Foto PR


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.