Oranje voor SSS met Koninklijke Onderscheiding voor de heer De Bie

0
261

dsc_0500KLAASWAAL – Tijdens de jaarvergadering van voetbalvereniging SSS ontving de heer K. (Karel) de Bie een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Jan Luteijn. De heer De Bie is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn lokale maatschappelijke betrokkenheid.

De heer De Bie ontving de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter bij en namens SSS in Klaaswaal. Ook vervult hij de rol van scheidsrechter voor bedrijven- en schooltoernooien. Daarnaast is hij al tien jaar binnen de vereniging barmedewerker en verkoopt hij loten voor het Rad van Avontuur voor de vereniging. De heer De Bie wordt gezien als iemand die zich ruime tijd heeft ingezet en nog steeds inzet voor de samenleving en ook anderen hiertoe heeft gestimuleerd. 

Burgemeester Jan Luteijn prees de heer De Bie voor zijn tomeloze inzet en de belangrijke rol die hij binnen de voetbalvereniging in Klaaswaal speelt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.