Optreden Coverband “Hustum” in de kantine van sporthal Duyvesteyn te Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

image-6441395MAASDAM – Coverband “Hustum” geeft zaterdag 29 oktober 2016 een optreden in de kantine van sporthal Duyvesteyn te Maasdam.

De band is opgericht door Jan Huisman (zang+gitaar) en Will de Penning (gitaar + zang). Zaterdag 29 oktober moet het dak eraf van sporthal Duyvesteyn en zullen zij hierbij geholpen worden door Inge Korbijn (drums) en Claus Visser (bas) die ook al heel wat jaren de band versterken. Hustum speelt covers, maar heeft een uniek eigen sound. Door het weglaten van een elektrische gitaar en in plaats daarvan gebruik te maken van Ovation semi-akoestische gitaren klinkt alles lekker back to basic, zonder aan kracht in te boeten. Het repertoire van Hustum bestaat uit nummers van onder meer Golden Earring, Rolling Stones, Johnny Cash, The Scene, REM etc.

Aanvang 20.00 uur, entree gratis.

(Foto: janvdstel)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren