Ouderen Event Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

12108045_999819783392539_5951476264256499113_nNUMANSDORP – Op dinsdag 18 oktober vindt het  Ouderen Event Numansdorp plaats in de Dubbeldekker, Buttervliet 2 in Numansdorp. Deze beurs wordt gehouden van 14.00 tot 18.00 uur voor alle 66 plussers in Numansdorp en omgeving.

Welzijn Hoeksche Waard zocht samen met de Senioren Vereniging Numansdorp ( de SVEN), V&RWelzijn en Alerimus  een informatief en divers aanbod bij elkaar en trots nodigen zij alle ouderen, hun kinderen, buren en mantelzorgers uit om te komen kijken op dit eerste Ouderen Event.

Wat kan men verwachten op deze dag ?  Letterlijk een  kleurig aanbod van kleine autootjes, elektrische fietsen, scootmobielen en zorghulpmiddelen, veilig wonen, domotica, lokale zorginstellingen en zorggerelateerde bedrijven, de podoloog en de diëtist.

Deze middag kan men ook kennismaken met nieuwe technologie  zoals de belevenistafel – een onwijs leuk concept. Verder vindt men op deze beurs een breed aanbod van hulpverlenende initiatieven en mogelijkheden van vrije tijdsbesteding, waaronder het programma van de nieuwe Senioren Vereniging Numansdorp. V&R Welzijn start deze dag met de inschrijving van hun Fittest  en Alerimus, het Rode Kruis en Welzijn Hoeksche Waard tonen hun projecten en diensten.

De toegang is gratis en de koffie met lekkers – met dank aan de lokale bakkers – staat klaar.

U bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u kijken op www.welzijnhoekschewaard.nl of op de Facebookpagina van Heel Numansdorp Beweegt. Contact zoeken kan via email: [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren