Gratis informatieavond voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf op 22 november 2016

378

startcoach-uitnodiging-22-november-2016-2HOEKSCHE WAARD – Op dinsdag 22 november wordt er een Startcoach informatieavond gehouden bij de Rabobank Het Haringvliet te Heinenoord.

Startcoach

Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf. Ervaren ondernemers en managers treden op als mentor voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland. De mentor geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiën, management en andere vraagstukken. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de mentor zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen. De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de mentor als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt vele ondernemers hebben al gebruik gemaakt van een startcoach mentor.

Coaching voor succes

De praktijk wijst uit dat mentoren van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hoeksche Waard en daar heeft men graag wat voor over. In 2014 zijn er 26 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren mentoren. Dit succes wil Startcoach in 2016 graag voortzetten en zo mogelijk verbeteren!

Informatieavond

Op dinsdag 22 november wordt er een Startcoach informatieavond gehouden in de Rabobank Het Haringvliet te Heinenoord. Inloop vanaf 19.00 uur Start van het programma 19.30 uur met inspirerende sprekers. Deelname is gratis. Meldt u wel even aan op www.startcoach.nu


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.