Vast Kabouterpad Klein Profijt in Oud-Beijerland is geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

img_9964Oud-Beijerland – Op woensdag 12 oktober ging de wens van één van onze vrijwilligsters in vervulling. Een vast kabouterpad bij Klein Profijt in Oud-Beijerland.

Reina Schol had haar idee al wel 10 jaar geleden voor het eerst geuit. Deze kanjer heeft als opperkabouter de opening verricht. Een van de kinderen zei terecht dat ze de medailles op haar muts verdiend had.
Meer dan dat zou ik willen zeggen.
Voor veel mensen is het `schoolkabouterpad` een begrip.

Dit vaste kabouter pad heeft andere opdrachten, maar is wel geschikt voor dezelfde leeftijdsgroep en is tijdens de openingstijden van Klein Profijt altijd te doen. Leuk voor een paar uurtjes pret voor (groot) ouders en kinderen van ongeveer de kleuterleeftijd.
De kinderen krijgen bij aanvang een kaboutermuts die ze mee mogen nemen. De kaarten met daarop de 15 opdrachten worden meegegeven. Er kunnen ook opdrachten worden overgeslagen.

Bij terugkomst mag er een klein presentje worden gekozen als de opdrachtkaarten worden ingeleverd. De kosten zijn 2 euro. Willen de (groot) ouders ook een kaboutermuts dan kan dat voor 1,50.

Het adres van Klein Profijt, een van de bezoekerscentra van Hoekschewaards Landschap, is Zalmpad 11 Oud- Beijerland.
Opmerkingen of ideeën kunt u mailen naar [email protected] .


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren