Video: Op pad met de Politie Hoeksche Waard deel 1 – MJ Report

0
1709

img_0101Hoeksche Waard – Het online en tv programma MJ Report liep een zaterdagavond mee met Politie Hoeksche Waard.

In dit 1e deel laat agent Marc Kornet ons het politiebureau zien en neemt ons mee in de politieauto. Met zwaaiende sirenes verlaten we het bureau op weg naar een melding. Er gebeurt van alles in de Hoeksche Waard.

Eerlijk is eerlijk, het was best een tikkie spannend. Respect voor ons politieapparaat!

Bekijk hieronder de deel 1 van de uitzending:

Veel meldingen over overlast van jongeren in verschillende dorpen

We zijn getuige van overlast van ‘hang’ jongeren. In deel II hebben we een kort interview met een minderjarige jongen die vertelt waarom ze op straat hun heil zoeken. We begrijpen zijn verhaal, maar als je als inwoner van een leuk dorp elk weekend wordt geconfronteerd met lege flesjes, luidruchtige groepen jongeren die tegen je heg aan staan te plassen, dan kun je weinig begrip meer opbrengen voor jongeren die geen plek hebben om samen te komen. Ook begrijpelijk. Lastig, maar feit blijft dat je onder de 16 geen alcohol mag nuttigen en zeker geen overlast mag veroorzaken zoals vernielingen en geluidsoverlast midden in de nacht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.