3e plaats voor Jeffrey Groeneweg voor beste Dronefoto van het jaar verkiezing!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

MAASDAM – De eerste editie van de Dronefoto van het jaar verkiezing van PixAir zit erop! Honderden deelnemers stuurden de prachtigste dronefoto’s van Nederland in. Jeffrey Groeneweg van Qphoto uit Maasdam behaalde de 3e plaatst met deze mooie foto.

15311578_1186800158070159_382169769_o
Jeffrey Groeneweg behaalde de 3e plaats met de beste Dronefoto van het jaar 2016. Honderden foto’s werden in Nederland ingezonden. Met name de contrasterende kleuren in deze foto kon op de waardering van de jury rekenen.

De jury vond het best lastig om tot een top 3 te komen. “Dat is een goed teken”, volgens één van de juryleden. Uiteindelijk werd besloten om de eerste prijs toe te kennen aan een kleurrijke en abstracte foto van een zonsopkomst bij De Dollard die je een paar keer moet bekijken voordat je snapt wat je ziet. De foto doet volgens de jury bijna buitenaards aan, en toch kijk je naar een stukje Nederland. De tweede prijs gaat naar een top-down foto van een tractor die het land bewerkt. De jury werd getroffen door de eenvoud, compositie en de structuur van deze foto.

De derde prijs gaat naar een luchtfoto van de zonsopkomst bij de Oude Maas in Puttershoek gemaakt door Jeffrey Groeneweg. Met name de contrasterende kleuren in deze foto kon op de waardering van de jury rekenen.

Een foto van Ferry Krauweel uit Zuid-Beijerland dong ook mee naar de prijzen, maar viel erbuiten. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren