Gratis juridisch advies door Rechtenstudenten in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Numansdorp  – Heeft u een juridisch probleem en wilt u hier advies over? De medewerkers van de Rechtswinkel staan u graag te woord en geven u graag gratis advies. De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is een stichting die draaiende wordt gehouden door rechtenstudenten. Zij doen dit op vrijwillige basis en passen op deze manier theorie in praktijk toe. Vanaf januari 2017 zal de Rechtswinkel uitbreiden met een locatie in Numansdorp (meer informatie: www.rechtswinkelgo.nl ; tel: 06 16 48 57 20)

De Rechtswinkel is laagdrempelig en makkelijk te bereiken voor de inwoners van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden. Hierdoor zijn wij, de medewerkers, vaak de eerste schakel naar een oplossing voor allerlei juridische problemen. Wij werken door middel van spreekuren. Op deze spreekuren wordt u door twee van onze medewerkers  te woord gestaan en zo wordt de kern van de situatie in kaart gebracht. Aan de hand van de verkregen informatie gaan de medewerkers vervolgens aan de slag om voor u een zo afgerond mogelijk advies te schrijven. Doorgaans wordt er binnen twee weken advies gegeven. Er zijn geen kosten verbonden aan de spreekuren of adviezen. De rechtswinkel behandelt zaken op veel verschillende rechtsgebieden, van arbeidsrecht tot familierecht.

Bent u geinteresseerd en wilt u een spreekuur bezoeken, dan kunt u langskomen op één van onze locaties in Middelharnis, Oude-tonge of Numansdorp. Het eerste spreekuur in Numansdorp vindt plaats op 27 januari in de Voorhof.

Ambitieuze rechtenstudenten die juridische ervaring op willen doen en zich willen inzetten voor de maatschappij kunnen een mail sturen naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren