Opnieuw een feest bij Crescendo in Concert in de sporthal van Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
NUMANSDORP – Afgelopen zaterdag 4 februari jl. vond in sporthal Cromstrijen te Numansdorp de 18e editie van ‘Crescendo in Concert’ plaats.Met het thema ‘Proms’ was weer een mooie invalshoek gevonden om een gevarieerd en avondvullend programma neer te zetten. Het publiek werd als vanouds verwend met de meest uiteenlopende muzikale hoogstandjes, variërend van grote rockklassiekers tot meeslepende filmmuziek en hits van de grootmeesters van de Nederlandse muziek.
 

De vocale gasten van deze avond, Harrie van Grinsven enMeike van der Veer, wisten de zaal meteen te roeren met hun zang. Zij zweepten het publiek op met hits als ‘Never can say goodbye’ en ‘The lady is a tramp’. Toen daarna een medley ingezet werd met de tv-tunes uit vroeger tijden, ging de zaal plat en werd er uit volle borst meegezongen met o.a. ‘Pipo de Clown’, ‘Fabeltjeskrant’ en ‘Sesamstraat’.

Na afloop van het concert waren er louter positieve geluiden te horen en lijkt Crescendo zichzelf wederom overtroffen te hebben. We zien uit naar een volgende editie in februari 2018 en hopen u daar weer te mogen ontmoeten!

(Foto: Christel de Wolff)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren