OSV Oud-Beijerland en Flakkee komen op regenachtige middag niet tot scoren.

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

OUD-BEIJERLAND – OSV Oud-Beijerland en Flakkee wisten op een regenachtig sportcomplex “Olympia” niet tot scoren te komen. De Smeets Ferry-formatie deed zichzelf met een doelpuntloos gelijkspel echter wel tekort.

De ‘uitwedstrijd’, waarvan de locatie werd omgedraaid vanwege de eerder omgedraaide wedstrijd in september jl. in verband met de aanleg van het kunstgrasveld, tegen de nummer 12 kon de blauwwitte formatie niet van de nodige inspiratie voorzien. Het jeugdige team uit Middelharnis, onder leiding van interim-trainer Eelko van der Linde, wist zich vanaf de aftrap knap in de tegenstander vast te bijten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het Flakkee was, dat in de 12e min. met een schot van de behendige Mels de Blok over de kruising voor het eerste doelgevaar zorgde. OSV kwam een half uur lang amper tot combinaties die voor enig doelgevaar konden zorgen, Eerst in de 32e min. was het een lange bal van Youri van Ruiven van achteruit, die Rens Burgwal vanaf de middenlijn een gang naar de Flakkee-goalie bood. De inzet van de OSV-spits verdween echter naast het doel. De vele, niet warm wordende OSV-supporters snakten toen al lang naar de warme koffie en een langer verblijf in de kantine.

Ook in de tweede helft duurde het enige tijd voordat de blauwwitten de indruk wekten de inspiratie te pakken te krijgen. Het was immers Flakkee, dat in de 50e min. een inzet van Ruben Fernandez, na een voorzet van invaller Giovanni van Wezel, van de OSV-doellijn gered zag worden en even later was het Mels de Blok, die de bal uit een vrije trap van Jasper Westhoeve alleen voor de OSV-doelman verkeerd raakte om het scorebord te doen wijzigen. Maar in de 60e min. was het toch aan de andere kant ook David Pieters, die met een schot onder de lat Flakkee-doelman Frank van Vliet tot een redding dwong. Langzaam kwamen er meer doelgerichte acties in het spel. Zo was het Mels de Blok, die na een solo OSV-doelman Roeland de Vries in de korte hoek redding zag brengen. Toch was OSV in de 71e min. zowaar dicht bij een treffer. Uit een voorzet van invaller Rory Goudswaard was het Kevin de Wit die de bal via een tegenstander op de doelpaal zag eindigen. Een minuut later was het Rens Burgwal, die met een voorzet vanaf de achterlijn Ilyas Edir bediende, die zijn inzet van dichtbij zag stranden op een Flakkee-verdediger en vervolgens de Flakkee-doelman in tweede instantie met een reflex redding zag brengen. Maar uiteindelijk waren zowel de wissels als de vijf extra speelminuten vanmiddag voor OSV niet voldoende om de overwinning alsnog uit het vuur te slepen. De jonkies uit Middelharnis hielden er vanmiddag door hun inzet niet alleen een punt maar ook (veel) spierpijn aan over. Arbiter Jan Fokker kon in dit sportieve duel de gele kaart uiteraard in zijn zak houden.

OSV Oud-Beijerland – Flakkee 0-0 (0-0):

  • OSV Oud-Beijerland: Roeland de Vries –– Bas Koelemeijer, Youri van Ruiven (81. Remi Smulders), Koen Scheurwater en Patrick den Dulk –– Gert-Jan de Jong en Kevin de Wit –– Rens Burgwal, Ilyas Edir en John van Tiggelen (81. Alex Munvaneza) –– David Pieters (61. Rory Goudswaard).
  • Flakkee: Frank van Vliet — Menno Frank, Jasper Westhoeve, Gerwin van den Mieuwendijk, Jeroen van Woerden – Ruben Frenandez, Nicolas Fernandez en Mees Groenendijk–- Mels de Blok (79. Eelko van der Linde), Glenn Schoovers en Andrea Bosman (46. Giovanni van Weezel; 89. Menno Roos).

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren