Cromstrijen start onderzoek naar het welzijnsniveau in de gemeente

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

CROMSTRIJEN – De gemeente Cromstrijen wil graag weten hoe inwoners het huidige welzijnsniveau beleven. Daarom starten wij binnenkort een onderzoek. “Wij zetten ons in voor een betere leefomgeving voor iedereen”, aldus wethouder Pieter Paans.

De gemeente Cromstrijen voert diverse  taken uit op het gebied van welzijn en ondersteuning. Deze ondersteuning voeren wij uit vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het gaat bijvoorbeeld om ondersteuning in het huishouden. Ook voeren verschillende organisaties welzijnsactiviteiten uit, zoals Welzijn Hoeksche Waard en V&R (jeugd en jongerenwerk). Daarnaast zijn veel vrijwilligers actief  bij onder andere sportverenigingen en kennen wij veel mantelzorgers. 

Beleving 

Wij  zijn benieuwd naar hoe inwoners denken over de huidige welzijnsactiviteiten, het verrichten van vrijwilligerswerk en mantelzorg. Daarom gaven wij een onafhankelijk onderzoeksbureau KWIZ de opdracht een onderzoek te doen.

Enquête

Het onderzoek vindt plaats in de vorm van een (schriftelijke) enquête. Deze enquête is voor iedere inwoner van Cromstrijen vanaf donderdag 9 februari toegankelijk. Daarnaast is een groep inwoners door een willekeurige steekproef uit de bevolkingsadministratie geselecteerd. Zij krijgen de schriftelijke vragenlijst deze week thuisgestuurd maar kunnen deze ook op internet invullen.

Doet u mee? 

 Wilt u meedoen met het onderzoek? U kunt de vragenlijst digitaal invullen. U gaat hiervoor naar www.cromstrijen.nl. Onderaan de pagina vindt u een link naar het onderzoek. Meedoen kan tot 28 februari 2017.  

Vanzelfsprekend worden alle antwoorden vertrouwelijk behandeld. Wij kunnen niet zien wie welke vragenlijst heeft ingevuld. Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met David Scheffer of Tessa  Schoot-Uiterkamp van KWIZ via telefoonnummer 050-52 52 473.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren